Nuffnang Ads

Tuesday, 20 August 2013

Taska Ummu Yasir Desa Pinggiran Putra

Assalammualaikum...
19/8/2013 -
Hari pertama hantar Eirfan ke Taska...
Mula2 macam berat hati je nak hantar sebab macam kurang percaya dengan taska nie.. tapi nk buat mcm mane... Tawakal je la...

Malam sebelum tu saya dengan wife sibok la kemaskan persiapan utk Eirfan.. Dekat 2 beg jgk la.. Maklum la.. First time hantar... Abis sume nk masukkan dalam beg.. hehehe...

Pagi2 jam 6.50pagi kami bertiga keluar rumah.. time tu standard la Eirfan tido lg.. letak dalam car seat pastu kami gerak la ke taska... Sampai je kat taska, Eirfan bukak mata.. Macam tau2 je nk tinggalkan die.. hehehe..

Masa mula2 serah tu, Eirfan mcm dah nk nangis.. Tapi berjaya ditenangkan oleh pengasuh name Nurul (rasenye la.. hahaha)... Baru nk pusing, Eirfan muak susu kat pengasuh.. hehehe.. sian pengasuh tu.. kire mcm salam perkenalan la kat pengasuh tu...

kami pn pergi la kerje... dalam hati asyik tgk HP je takut2 la pengasuh call bgtau Eirfan menangis ke ape ke... Tengok2 sampai ke petang xde pape... Abis time keje terus la pergi taska... Sampai2 je pengasuh kate Eirfan baru bgn tido.. terus la tanye mcm mane Eirfan, ok ke x... Pengasuh kate Eirfan bgs.. Senang jage (Alhamdulillah)... pastu pengasuh kate Eirfan suke mandi.. hehehe... (Eirfan mmg suke mandi.. die suke main air)....

Gambar Eirfan xsempat lak nk transfer ke pc... Next entry la post gambar2 Eirfan kat taska...

Ini la taska Eirfan...