Nuffnang Ads

Tuesday, 20 August 2013

Open House KKM

Assalammualaikum...
Dah abis puasa 6 ke belum?
kat sini nk share sikit pasal open house KKM...
seperti2 tahun sebelum ini, open house KKM akan dibuat dekat daratan parking diantara blok E7 dan E6...
TAPI, tahun nie venue dah bertukar ke tempat parking kereta di belakang auditorium...
wow!! makin ramai la yg datang n makin cepat la makanan abis...
Seperti biasa, makanan tak cukup bile pn akan jadi isu pada majlis2 macam nie..
maklum la... yang datang sume jenis lapar(lebih kepada tamak haloba).. hehehe
So kalau name pn OPEN HOUSE, semua skali la kn leh datang n makan...
so tunggu je la esok mcm mane....
compom2 akan ade BAS NADI PUTRA berhenti tepi jalan.. (hehehe.. gurau je)

Ok la...
Semoge kite semua dapat merasa rezeki yang akan Kementerian Kesihatan Malaysia bagi.. xdpt byk, dpt sikit pn jadi la...

Sambutan Hari Raya kali nie bergabung dengan Sambutan Hari Kemerdekaan....