Nuffnang Ads

Sunday, 25 August 2013

Bersoping Di NSK Kuchai Lama

Semalam jam 8 mlm aku dan wife bersiap2 nak pergi beli barang dapur di NSK.
Mula2 ingat nak pergi NSK Balakong je tapi ade member cakap NSK Balakong kecik, better pergi dekat kuchai lama. So aku pn gerak la pergi ke NSK.

Ade 1 je gambar sebab sibok bergilir2 dukung Eirfan.

nie separuh
Penuh 1 troli, gambar tu lom abis shopping lagi. hahaha...
Macam wife aku cakap la. Berbaloi la datang sini. So aku rase bulan depan pun datang sini lagi la kot..

p/s : susu anak dan pampers mahal. Darusalam jugak murah.. hahaha

~Love Peace Unite~